Bubby's Community

Knowledge Management and Collaboration Platform
Καλώς ορίσατε στο Bubby's Community - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε Αναζήτηση

Ανέκδοτα

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Elric στις 07-03-2006, 7:36. Η θεματική ενότητα έχει 45 απαντήσεις.
Σελίδα 3 από 4 (46 εγγραφές)   < 1 2 3 4 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-27-2006, 16:06 1209 σε απάντηση της 493

Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί

14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να
    προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία

7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας

1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών

2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και
    προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών

7 για να υποδείξουν
    Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts

5 για να την πουν στους
    moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά

3
    moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών

6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα... άλλοι 6 που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους

2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας

15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν
    ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή

19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα
    πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες

11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά

36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα
    βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες
    οι χειρότερες

7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών

4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος

13 που κάνουν
    quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και
    προσθέτουν κάτω-κάτω ένα
    smile

5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις
    τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ

4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα

13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να
    κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο
    Google

και 1 ξεχασμένος που κάνει
    reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες
    ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή.

•  02-28-2006, 15:59 1212 σε απάντηση της 1209

Απ:Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

Είναι η μαμά με τον Γιαννάκη μέσα σε ένα λεωφορείο, τίγκα στον κόσμο.
    Σε κάποια φάση λέει ο Γιαννάκης:
    - Μαμά, θέλω να κλάσω!
    - Γιαννάκη, λέει η μαμά ντροπιασμένη, υπάρχουν και άνθρωποι γύρω που σε ακούνε. Δεν θα λες θέλω να κλάσω. Θα λες θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι.

Περνάει λίγη ώρα ακόμα και αρχίζει ο Γιαννάκης:
    - Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι!
    Αφήνει το "σπουργιτάκι"...
    Μετά από λίγο:
    Την αφήνει πάλι...
    Το έκανε αυτό καμιά δεκαριά φορές.
    Ο κόσμος είχε ψοφήσει από την βρώμα.
    Ξαναρχίζει ο Γιαννάκης:
    Πετάγεται ένας κύριος:
    - Γιαννάκη, άμα αφήσεις άλλο σπουργιτάκι, θα σου ****** την φωλίτσα!!!
    Ζήσε τη ζωή σου!!!
  •  03-07-2006, 10:44 1259 σε απάντηση της 1212

Απ: Απ:Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

Μια γυναίκα είναι σε κώμα. Οι νοσοκόμες πηγαίνουν στο δωμάτιό της για να την καθαρίσουν. Καθώς μια από τις νοσοκόμες καθαρίζει τα γενετικά της όργανα, παρατηρεί πως εμφανίζεται κάποιου είδους παλμός στο μόνιτορ όταν την αγγίζει. Τρέχουν στο σύζυγο και του εξηγούν τι συνέβη, προτείνοντας:
    "Όσο τρελό κι αν ακούγεται ίσως λίγο στοματικό σεξ να τη βοηθήσει να βγει από το κώμα."
    Ο σύζυγος δυσπιστεί αλλά τελικά τον διαβεβαιώνουν πως θα κλείσουν τις κουρτίνες για να μη τους δει κανείς. Εξάλλου, μια προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Τελικά, ο σύζυγος πείθεται και πάει στο δωμάτιο της γυναίκας του. Μετά από μερικά λεπτά στο μόνιτορ εμφανίζεται μόνο μια ευθεία γραμμή... ούτε σφυγμός... ούτε καρδιακοί παλμοί. Οι νοσοκόμες τρέχουν στο δωμάτιο. Ο σύζυγος στέκεται αμήχανος και, καθώς ανεβάζει το φερμουάρ του και λέει:
    "Νομίζω ότι στραβοκατάπιε..."

Big Smile [:D]

Ζήσε τη ζωή σου!!!
  •  03-09-2006, 2:48 1290 σε απάντηση της 1259

'Eνας δυσλεκτικός μπαίνει σ' ένα μπρα.

En un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme, no ha muchto tiempo que vivia un hidalgo ....

"Σε έναν τόπο της Μάντσα, που το όνομά του μου διαφεύγει, δεν είναι πολύ καιρός που ζούσε ένας ευγενής ..."

Play it again Miguel...
  •  03-10-2006, 17:51 1294 σε απάντηση της 1209

Απ: Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας. Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει. Ανεβάζει ταχύτητα, 150 χλμ/ώρα, ο αστυνομικός πίσω του, 160, 180, 200 τίποτα δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.
    Αστυνομικός: "Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια που είμαι κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις αν βρεις μια δικαιολογία που δεν την έχω ξανακούσει"
    Μοτοσικλετιστής: "Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό"
    Αστυνομικός: "Και λοιπόν;"
    Μοτοσικλετιστής: "Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε για να την επιστρέψει..."

Δυο φίλοι παλιοί συναντιούνται τυχαία μετά από πολλά χρόνια:
    - Πριν 10 μήνες παντρεύτηκα, αλλά δυστυχώς έχασα την γυναίκα μου πριν 3 βδομάδες.
    - Τι τραγωδία! Τι είχε;
    - Ένα μαγαζάκι, και μερικές χιλιάδες Ευρώ κλειστά στη τράπεζα...
    - Όχι, εννοώ σε τι έπασχε;
    - Αααα! Δεν είχε σπίτι στο όνομά της, και το μαγαζί χρειαζόταν επισκευές...
    - Δεν εννοώ αυτό ρε Μάκη!! Aπό τι πέθανε ρωτάω!
    - Α! Ναι! Κατέβαινε στο υπόγειο να φέρει πατάτες για το μεσημεριανό φαγητό, σκουντούφλησε κι έσπασε τον λαιμό της...
    - Θεέ και Κύριε!! Kαι τι κάνατε εσείς;
    - Μακαρόνια...

•  03-17-2006, 14:49 1342 σε απάντηση της 493

Απ: Ανέκδοτα

Τι είναι αυτό που αποτελείται αποκλειστικά από μυς, δεν έχει κόκαλα, και όταν υποστεί σεξουαλικό ερέθισμα διαστέλλεται μέχρι και στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ μέγεθος;

Είναι η καρδιά, αλλά μ ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

Τι είναι αυτό που ΕΠΙΣΗΣ αποτελείται αποκλειστικά από μυς, δεν έχει κόκαλα, και όταν υποστεί σεξουαλικό ερέθισμα διαστέλλεται μέχρι και στο ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ μέγεθος ;

Είναι η κόρη του ματιού, αλλά μ ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

Τι είναι αυτά που : α . βγαίνουν σε ζευγάρι (όχι , δεν είναι τα παπούτσια ), β . είναι μαύρα γ . όταν υποστούν ένταση ή οποιοδήποτε άλλο ερέθισμα, εκκρίνουν παχύρρευστη ουσία

Τα νεφρά, αλλά μ ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

Υπάρχουν τρεις γυναίκες που τρωνε παγωτό στην παραλία : H πρώτη το γλύφει, η δεύτερη το δαγκώνει, και η Τρίτη το τρωει με το κουταλάκι . Ποια είναι λοιπόν η παντρεμένη ;

Μήπως αυτή που το δαγκώνει ;

Όχι , είναι αυτή που φοράει βέρα, αλλά μ ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

Ένα ανδρόγυνο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του, βλέπει τηλεόραση. Σε κάποια φάση γυρίζει η γυναίκα και λέει
    - "Γιώργο θέλω να μου κάνεις ένα γιο.
    - Aσε μας ρε γυναίκα βραδιάτικο!!!
    - Έλα σου λέω, θέλω να μου κάνεις ένα γιο!!!
    - Παράτα μας σου είπα!!! λέει ο άντρας.
    - Σε παρακαλώ, επιμένει η σύζυγος.
    - Καλά λέει ο Γιώργος, την κοιτάζει βαριεστημένα και της κάνει "γιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"!!!

•  03-20-2006, 16:43 1370 σε απάντηση της 1209

Απ: Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

Το Κατάστημα Συζύγων

Ένα κατάστημα που πουλάει νέους συζύγους μόλις έχει ανοίξει στην Νέα Υόρκη, όπου μια γυναίκα πάει να διαλέξει έναν σύζυγο. Στην είσοδο είναι μια επιγραφή που περιγράφει πως λειτουργεί το κατάστημα: Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Υπάρχουν έξι όροφοι και η τιμή των προϊόντων αυξάνεται ανεβαίνοντας τους ορόφους. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε αντικείμενο από έναν ειδικό όροφο, ή μπορεί να διαλέξει να ανέβει στον επόμενο όροφο, αλλά δεν μπορεί να κατέβει, παρά μόνο για να εξέλθει από το κτίριο.

Μια γυναίκα λοιπόν πηγαίνει στο Κατάστημα Συζύγων για να βρει ένα σύζυγο. Στον πρώτο όροφο, σε πινακίδα στην πόρτα διαβάζει: Όροφος 1 – Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά.
    Στον δεύτερο όροφο, σε πινακίδα διαβάζει: Όροφος 2 – Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά και Ερωτικό Χαρακτήρα.
    Στον τρίτο όροφο, σε πινακίδα διαβάζει: Όροφος 3 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, και είναι Εξαιρετικά όμορφοι.
    "Γουάου," σκέφτεται, αλλά αισθάνεται αναγκασμένη να συνεχίσει. Πηγαίνει στον τέταρτο όροφο, όπου διαβάζει στην πινακίδα:
    Όροφος 4 – Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, είναι του θανατά Όμορφοι και βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού.
    "Ω, ευλογία!" αναφωνεί, "Δεν μπορώ να σταματήσω!"
    Εξακολουθεί, και προχωράει στον πέμπτο όροφο, όπου διαβάζει στην πινακίδα: Όροφος 5 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, είναι του θανατά Όμορφοι, βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού και Έχουν έναν Έντονο Ρομαντισμό.
    Δελεάστηκε να σταματήσει, αλλά συνέχισε στον έκτο όροφο και διάβασε στην πινακίδα:
    Όροφος 6 – Είστε η 31.456.012η επισκέπτρια σ' αυτόν το όροφο. Δεν υπάρχουν άντρες σ' αυτόν τον όροφο. Αυτός ο όροφος υπάρχει μόνο και μόνο σαν απόδειξη ότι οι γυναίκες είναι αδύνατον να ικανοποιηθούν.
    Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το κατάστημα των συζύγων.
    Από κάτω, μια άλλη πινακίδα έγραφε:
    Προς αποφυγήν παράλογων απαιτήσεων, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος άνοιξε ένα Νέο Κατάστημα Γυναικών Συζύγων, ακριβώς απέναντι.
    · Ο πρώτος όροφος έχει γυναίκες που τους αρέσει το σεξ.
    · Ο δεύτερος όροφος έχει γυναίκες που τους αρέσει το σεξ και έχουν λεφτά.
    · Από τον τρίτο μέχρι τον έκτο όροφο δεν υπάρχουν επισκέπτες.

•  03-20-2006, 16:45 1371 σε απάντηση της 1342

Η Μάρια και η Σοφία ήταν γειτόνισσες και "άσπονδες φίλες" και προσπαθούσε η μια να βγάλει τα μάτια της άλλης. Τα σπίτια τους ήταν το ένα απέναντι στο άλλο. Μια μέρα λέει η Μαρία στη Σοφία:
    - Να μου πεις πότε είναι τα γενέθλια σου να σου κάνω δώρο κουρτίνες.
    - Και γιατί να μου κάνεις δώρο κουρτίνες;
    - Να τις βάλεις στο παράθυρο σου, γιατι βαρέθηκα να βλέπω τον κώλο του άντρα σου στο παράθυρο.
    - Εσύ να μου πεις πότε είναι τα γενέθλια σου να σου κάνω δώρο γυαλιά.
    - Γιατί να μου κάνεις δώρο γυαλιά;
    - Γιατί ο κώλος που βλέπεις στο παράθυρο δεν είναι του άντρα μου, αλλά του άντρα σου!
  •  03-28-2006, 3:55 1397 σε απάντηση της 493

Γεια σας!
    Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν chain e-mails! Αυτά τα εκνευριστικά μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο...

1. Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.
    2. Δεν πάω πλέον σινεμά, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS.
    3. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο.
    4. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, διότι ίσως κάποιος μου δώσει ένα tester κάποιου αρώματος για να με ληστέψει αργότερα.
    5. Δεν απαντώ το κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα, Σιγκαπούρη ή Τόκιο.
    6. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια.
    7. Οταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανένα/καμία, ακόμα και αν είναι ωραίος/ωραία, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το σηκώτι για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά.
    8. Κατάθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, περίπου... 7.000 φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995...
    9. Εγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου.
    10. Ξέρω τι να κάνω για να μην είμαι πλέον εργένης. Πρέπει να γράψω το όνομα κάποιου σε ένα χαρτί, να τον σκέφτομαι πολύ και μετά να κάνω 600 γύρους στη φορά των δεικτών του ρολογιού.
    11. Εχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν.

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:30!!!

•  04-05-2006, 9:06 1484 σε απάντηση της 493

Φθινοπωρινό σούρουπο, σε ένα πάρκο. Σε ένα παγκάκι ένα ζευγαράκι ερωτοτροπεί.
    Κάποια στιγμή η κοπελιά του λέει:
    - Νίκο
    - Μμμμμμ...
    - Νίκο!
    - Μμμμμμ...
    - Νίκο γαμώτο, σου μιλάω!
    - Μμμμ, εε; Τι είναι;
    - Βγάλε τα γυαλιά σου. Μου γρατζουνάς τα μπούτια.
    -
    Mμμμ, καλά.
    Περνάνε πέντε λεπτά ησυχίας. Κάποια στιγμή η κοπελιά κάνει πάλι:
    - Νίκο.
    - Μμμμμμμμ...
    - ΝΙΚΟ!...
    - Μμμμμμ...
    - Ρε Νίκο σου μιλάω επιτέλους!
    - Έλα τώρα, τι είναι πάλι;
    - Ξαναφόρεσε τα γυαλιά σου.
    Γλύφεις το παγκάκι...

•  04-10-2006, 7:30 1498 σε απάντηση της 493

Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης. Άρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:
    - Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε;
    -Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας ακούσουν.
    -Άκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ' αυτό τον τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.
    Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:
    - Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...
  •  04-26-2006, 10:15 1509 σε απάντηση της 493

Ήταν μια γυναίκα ετοιμόγενη... Πόναγε πολύ...
    Την ρωτάει η μαία:
    - Θα είναι και ο πατέρας του παιδιού στη γέννα, αν είναι να πάω να το φωνάξω!
    Και η ετοιμόγενη:
    - Μπα... όχι, έχει μαλώσει με το σύζυγό μου.

Τι είπε η γυναίκα του Μπιλ Γκέιτς μετά την πρώτη νύχτα του γάμου;
    Τώρα κατάλαβα γιατί την έβγαλες MICROSOFT!

Πάει μια ξανθιά σε έναν οδοντίατρο και του λέει να της βάψει τα δόντια της μπλε. Της τα βάφει ο οδοντίατρος και γεμάτη χαρά έφυγε. Παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει σπίτι της και παίρνει στο τηλέφωνο μια άλλη ξανθιά και της λέει:
    - "Έβαψα τα δόντια μου μπλε!"
    Εκείνη την ώρα τη σταματά ένας τροχονόμος:
    - "Κυρία μου μιλούσατε στο κινητό την ώρα που οδηγούσατε!"
    Και η ξανθιά:
    - "Helloοο!! Εχω BlueTooth!"

•  05-02-2006, 13:11 1516 σε απάντηση της 493

-Μαμά μαμά έχω 3 βυζιά!
    -Στα αρχίδια μου.

Τα 3 κακά του πέους:
    1) Όπου μπαίνει τα κάνει τα κάνει μούσκεμα.
    2) Δεν έχει μυαλό.
    3) Κάνει παρέα με αρχίδια!
    Το μόνο καλό είναι ότι σηκώνεται πάντα να κάτσουν οι κυρίες!

Γιατί η γουρούνα έχει το μουνί από κάτω;
    Γιατί εάν το είχε από πάνω θα ήταν κουμπαράς....

Ένας άνδρας είναι στο λόμπυ ενός ξενοδοχείου. Θέλει να γυρίσει να ρωτήσει κάτι τον υπάλληλο. Καθώς όμως γυρίζει απότομα χτυπάει καταλάθος με τον αγκώνα του το στήθος μιας γυναίκας που στεκόταν πίσω του. Ξαφνιασμένος της λέει:
    - Κυρία μου, εάν η καρδιά σας είναι τόσο μαλακή όσο το στήθος σας είμαι σίγουρος ότι θα με συγχωρέσετε...
    Και αυτή του απαντάει:
    - Αν ο πούτσος σου είναι τόσο σκληρός όσο ο αγκώνας σου είμαι στο δωμάτιο 1221...

Mπαίνει μια μέρα σε ένα κακόφημο μπαρ μηχανόβιων μια απίστευτα όμορφη και προκλητική γκόμενα. Όλα τα βλέματα, από τους σκληρούς και τσαμπουκαλήδες μηχανόβιους, είναι στραμένα απάνω της. Σηκώνεται λοιπόν πάνω ο πιο άγριος μηχανόβιος και της λέει:
    - Θέλω να σε γαμήσω.
    Κι απαντάει η γκόμενα:
    - Που; Πότε;
    Φανερά τσαντισμένος ο μηχανόβιος απαντά:
    - Άμα είναι να πιάσουμε την κουβέντα χέστο!

Ήταν ένας κακομοίρης που δεν είχε πουλί και πήγε στον γιατρό για να λύσει το πρόβλημα του. Τότε του λέει ο γιατρός πως θα του βάλει μια σιδερένια. Μετά από ένα μήνα ξαναπηγαίνει στο γιατρό και του λέει πως ήταν αρκετά καλή αλλά πολύ βαριά. Του δίνει τότε μια ξύλινη. Μετά από 1 χρόνο ξαναπηγαίνει στο γιατρό και του λέει :
    - Από εδώ τα παιδιά μου ο Ρόμποκοπ κι ο Πινόκιο!

•  05-02-2006, 13:12 1517 σε απάντηση της 1516

ΗΜΕΡΑ 1η
    Είναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του αρχηγού. Τη βρήκαμε δίπλα στο ποτάμι. Για τιμωρία τη γάμησε όλο το χωριό.
    ΗΜΕΡΑ 2η
    Είναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του μάγου. Την έψαχνε όλο το χωριό. Τελικά τη βρήκαμε μέσα σε μια σπηλιά. Για τιμωρία τη γάμησε όλο το χωριό.
    ΗΜΕΡΑ 3η
    Είναι νύχτα. Χάθηκα! Φοβάμαι...

Ήταν 2 φίλες παντρεμένες που είχαν κανονίσει ένα βράδυ να βγούν για φαγητό χωρίς τους συζύγους τους. Στο γυρισμό τις πιάνει και τις 2 κόψιμο μες στο αυτοκίνητο οπότε λέει η μια στην άλλη:
    - "Σταμάτα όπου βρεις δεν κρατιέμαι!"
    - "Κι εγώ το ίδιο" λέει και η άλλη.
    Σταματάνε λοιπόν χωρίς να το προσέξουν κοντά σε ένα νεκροταφείο. Τρέχει η μια από τη μια πλευρά κι η άλλη από την άλλη. Κάνει ότι κάνει η πρώτη, ψάχνει για χαρτί,τίποτα. Τι να κάνει, βγάζει το εσώρουχο της, σκουπίζεται και το πετάει. Το ίδιο κι η άλλη δεν είχε χαρτί, τι να κάνει ψάχνει γύρω με το χέρι της πίσω, πιάνει κάτι και σκουπίζεται.
    Την επόμενη μέρα συναντιούνται οι άντρες τους.
    - "Αχ τι έπαθα!" λέει ο πρώτος.
    - "Τι έπαθες;" του λέει ο 2ος.
    - "Πάντως χειρότερο από αυτό που έπαθα εγώ αποκλείεται!"
    - "Για πες...".
    - "Να, χθες που είχαν βγει οι γυναίκες μας για φαγητό, θυμάσαι, η δικιά μου γύρισε σπίτι χωρίς εσώρουχο! Ποιος ξέρει με ποιόν θα πηδιόταν!". Κι απαντά ο άλλος:
    - Κι όμως, αυτό δεν είναι τίποτα! Η δικιά μου γύρισε με μια κορδέλλα στον κώλο που έλεγε: "Θα σε θυμόμαστε για πάντα..."

Ξυπνάει το πρωί ο Γκουσγκούνας κι ύστερα από μια νύχτα οργίων με μια γκόμενα πάει και βάζει τον πούτσο του πάνω στη σόμπα. Ξυπνάει λοιπόν η γκόμενα και μόλις βλέπει τον Γκουσγκούνα φωνάζει έντρομη:
    - Καλέ Κώστα μου τι κάνεις εκεί έχεις τρελαθεί τελείως;
    Και ο Γκουσγκούνης απαντά:
    - Δε φτάνει μωρή πουτάνα που σου ζεσταίνω το πρωινό φωνάζεις κι όλας!

Ήταν ένας άντρας που δεν του σηκωνόταν. Έτσι πήγε μια μέρα στον γιατρό και του λέει:
    - Γιατρέ δώσε μου κάτι γιατί δεν μου σηκώνεται!
    Ο γιατρός του δίνει 1 κουτί βιάγκρα και του λέει:
    - Να πίνεις 1 από αυτά την ημέρα.
    Πάει αυτός να πιει και λέει:
    - Μωρέ δεν τα πίνω όλα;
    Και τα ήπιε. Του σηκώνεται η πούτσα 5 χιλιόμετρα και πάει και γαμάει όλο το χωριό. Αυτό γινόταν για πολλές μέρες ώσπου τελικά το χωριό πήγε να κρυφτεί στο βουνό. Έτσι ο άντρας πήγε ξανά στον γιατρό να του την ξεγκαυλώσει. Ο γιατρός του είπε να την βρέξει και να την βάλει στην πρίζα. Εντωμεταξύ οι χωριανοί είχαν στείλει έναν να δει τι γινόταν. Πάει ο χωριανός και βλέπει τον άντρα να έχει βάλει τον βρεγμένο πούτσο στην πρίζα και να φωνάζει:
    - Αααααχχχχ!
    Και ο χωριανός φωνάζει:
    - ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ!!!,ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ!!!,ΤΡΕΧΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤ, ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΙΖ Κι ΕΡΧΙΤ!!!
  •  07-03-2006, 7:33 1671 σε απάντηση της 493

- Άκου να δεις τι έγινε χθες 
    -Τι τι?

-Γνώρισα μία φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ...

-Για λέγε, για λέγε..

-...και της είπα να έρθει από το σπίτι για ποτό, και
    ήρθε.

-Τι λες τώρα? Για λέγε, για λέγε...

-Ήπιαμε εκεί δυο ποτάκια, ζεστάθηκε η κατάσταση και
    ξαφνικά μου λέει.

«Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τη φούστα γιατί με
    στενεύει?»

-Τι λες τώρα? Για λέγε, για λέγε...

-Της βγάζω λοιπόν τη φούστα, τη σηκώνω με δύναμη και
    τη βάζω πάνω στο γραφείο δίπλα στο καινούργιο laptop.

-Τι λες τώρα? Πήρες καινούριο laptop?
Σελίδα 3 από 4 (46 εγγραφές)   < 1 2 3 4 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Personal Edition), από την Telligent Systems