Bubby's Community

Knowledge Management and Collaboration Platform
Καλώς ορίσατε στο Bubby's Community - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε Αναζήτηση

Πρόβλημα με το USB Bandwidth. HELP!!!

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Elric στις 12-18-2006, 4:39. Η θεματική ενότητα έχει 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-21-2006, 20:33 1192

Πρόβλημα με το USB Bandwidth. HELP!!!

Το ακόλουθο μήνυμα έχει εμφανιστεί μερικές φορές απο το πρωί στον υπολογιστή μου...
    Έχω αγοράσει ΟnDSL kit, και περιμένω ενεργοποίηση (14η εργάσιμη σήμερα) και έχω κάνει install το modem του πακέτου εδώ και καιρό, αλλά σήμερα το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο τηλ, παρ'οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή.
    Στα USB ports της Μ.Β. (4 τον αριθμό), έχω μια web cam,το modem dsl,μια ελέυθερη και ένα hub με 4 υποδοχές, το οποίο έχει πάνω του τώρα ενα infrared adapter, και το scanner (το οποίο είναι εκτός πρίζας...)
    Τι πρέπει να κάνω και που οφείλεται το μήνυμα αυτό???
    Όταν πάτησα ΟΚ, έβγαλε ένα ρολογάκι, κάτι έκανε, και μετά σταμάτησε, χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο στο pc...

•  02-25-2006, 11:31 1202 σε απάντηση της 1192

Απ:Πρόβλημα με το USB Bandwidth. HELP!!!

Όταν εγώ έλεγα να αποφύγεις χρήση usb modem για να μην μπλέκεις και να ξεμπερδέψεις μια και καλή με έναν router δεν με άκουγες....τέσπα.

Αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικό. Με την προσθήκη του usb modem το παρεχόμενο bandwidth από τον usb controller δεν επαρκεί, με τόσες συσκευές που έχεις συνδεδεμένες, εξ'ου και το μήνυμα.

Σε πρώτη φάση δοκίμασε να βγάλεις το usb καλώδιο του scanner ( πολύ πιθανόν να τραβάει ρέυμα κι ας είναι εκτός λειτουργίας ο scanner...). Δες αν λειτουργεί έτσι. Βγάλε και τον infrared adapter να δεις τι παίζει...Αλλιώς πας για αγορά μιας pci κάρτας με usb θύρες ( κόστος 10 ευρώ, προτίμησε usb 2 αν καταλήξεις σε αυτή τη λύση τελικά...)

Ζήσε τη ζωή σου!!!
  •  02-27-2006, 0:51 1205 σε απάντηση της 1202

Κι όμως τα ποσύνδεσα όλα και μου το ξαναέβγαλε...
    Υπάρχει περίπτωση να το κανει αυτό επειδή έχω  συνδεδεμένο το modem στο τηλέφωνο, αλλά δεν υπάρχει DSL γραμμή ακόμα????
    Αν πατήσω ΟΚ, βγάζει αυτο:

•  02-27-2006, 4:12 1206 σε απάντηση της 1205

Περίεργο...όντως....

Το θέμα είναι πως τα usb dsl/cable modems έχουν διάφορες ιδιοτροπίες...(π.χ. στην πλειοψηφία τους δεν επιτρέπουν την ύπαρξη άλλων dial up συνδέσεων ή την ύπαρξη 2ου usb modem κ.α.).

Επίσης, κατά καιρούς η Microsoft έχει βγάλει διάφορα patches, τόσο για την υποστήριξη του usb 2.0, όσο και την σωστότερη λειτουργία του παλιότερου usb 1.1. Για να είσαι καλυμμένος και σίγουρος πως όλα αυτά τα Updates είναι εγκατεστημένα, θα ήταν σωστό να έχεις εγκαταστήσει το Service Pack 2 των Windows XP στον Η/Υ σου. Το έχεις; Ίσως λύσει κάποια προβλήματα σχετικά με το usb hub σου.

Μου φαίνεται άσχετο και απίθανο να γίνεται αυτό λόγω της έλλειψης dsl γραμμής, αλλά δεν το αποκλείω 100% ακόμα...για συνέχισε να μας δίνεις feedback. Σαν πρώτη κίνηση, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να εγκαταστήσεις το Service Pack 2 και όλα τα updates από τότε.

Ζήσε τη ζωή σου!!!
  •  02-27-2006, 13:37 1207 σε απάντηση της 1206

To έχω το Service Pack 2.
    Έχω τα windows που το έχουν απο την  αρχή...
    Δεν έχω κάνει όμως κανένα windows update...
    Το μήνυμα αυτό, παρατηρώ, πως εμφανίζεται μόνον όταν το dsl modem είναι συνδεδεμένο με την γραμμή τηλεφώνου.
    Όταν το αποσυνδέω δεν κάνει τίποτα...
    Έχω άλλο εγκατεστημένο modem, αλλά σε serial θύρα...
    Και ο ΟΤΕ, ακόμα να με συνδέσει... Embarrassed [:$]
  •  02-28-2006, 10:04 1210 σε απάντηση της 1207

Μάλιστα...περίμενε λοιπόν την ενεργοποίηση της γραμμής και το ξανατσεκάρεις τότε, για να είσαι σίγουρος.
    Δεν ευθύνεται ο ΟΤΕ για την καθυστέρηση, εφ'όσον πήρες πακέτο σύνδεσης, την ενεργοποίηση της γραμμής την αναλαμβάνει ο ISP σου σε συνεννόηση με τον ΟΤΕ , γι'αυτό είναι μεγαλύτερη η καθυστέρηση. Αν έκανες ξεχωριστά ενεργοποίηση γραμμής και επιλογή ISP η ενεργοποίηση γίνεται σε 2-3 μέρες ( αλλά φυσικά, αφού βρήκες  τόσο φτηνό πακέτο -τζάμπα την έβγαλες, λένε οι πληροφορίες μου...Stick out tongue [:P] - χαλάλι η καθυστέρηση)....

( το OnDSL kit της Otenet δεν είναι;; Πάρ' τους κανά τηλεφωνάκι και κάνε κανά παράπονο για την καθστέρηση, μπας και φιλοτημηθούν και γίνει νωρίτερα η ενεργοποίηση...)

Σε αναμονή λοιπόν...

Ζήσε τη ζωή σου!!!
  •  02-28-2006, 17:21 1215 σε απάντηση της 1210

Μπορώ να πω αγαπητέ πως εδώ και μία εβδομάδα, στην ΟΤΕΝΕΤ, και τον ΟΤΕ (8011135555 και 134 αντίστοιχα) ακούνε την φωνή μου και με χαιρετάνε…

Τους παίρνω κάθε μέρα τηλ…

Χτες επισκέφθηκα τους τεχνικούς στο υποκατάστημα της περιοχής μου, και μετά από συζήτηση, έμαθα ότι περιμένουν 600 άτομα να συνδεθούν, (δεν ξέρω γιατί όλοι οι τεχνικοί την ώρα που μπήκα έπιναν καφεδάκι), και υπάρχει προτεραιότητα…

Με παράπονα από μέρους μου και επιρρίπτοντας τους εύθηνες για την καθυστερημένη αποφοίτησή μου από τη σχολή (περιμένω τη σύνδεση για να κάνω διπλωματική κτλ κτλ).

Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να ανάψει το λαμπάκι της DSL

•  12-16-2006, 18:15 2284 σε απάντηση της 1192

Re: Πρόβλημα με το USB Bandwidth. HELP!!!

Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...Δεν καμια αλλη συσκευη συνδεμενη στις USB θυρες, ενω οι θυρες ειναι 2.0!! Μεχρι πριν απο 2-3 μερες λειτουργουσε κανονικα και ξαφνικα ενα πρωι αρχισε να βγαζει το μνμ αυτο...Εσυ πως το ελυσες? Thannks!!
  •  12-18-2006, 4:39 2288 σε απάντηση της 2284

Απ: Re: Πρόβλημα με το USB Bandwidth. HELP!!!

Λοιπόν... Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και ούτε και χρειάζεται...

Αυτο το μήνυμα εμφανίζεται όποτε έχεις συνδεδεμένο το modem της otenet (δεν ξέρω γιά άλλα modem), και αυτό δεν έχει επαφή με σύνδεση ADSL...

Δηλαδή, λίγο πριν συνδεθώ σήμερα και δώ το μήνυμά σου, μου συνέβη ακριβώς αυτό. 

Ελειπα μερικές μέρες από το σπίτι και κάποιος ειχε αποσυνδέσει ελαφρά το καλώδιο του τηλεφώνου που πηγαίνει στο modem. Έτσι δεν μπόρεσε να "συγχρωνίσει" και έτσι εύγαλε αυτό το μήνυμα...

Κοινώς μόλις σε συνδέσει η otenet, θα σταματήσει να βγαίνει αυτό το μήνυμα. 

ΑΡΑ! 2 λύσεις υπάρχουν!

1. Αποσυνδέις το modem, μέχρι να σε πάρουν τηλέφωνο από την otenet να σου δώσουν τους κωδικούς, (έτσι κ αλλοιώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις), και το συνδέεις τότε...

2. Να το αφίσεις συνδεδεμένο και να σου σπάει τα νέυρα κάθε λιγό!!!

ΑΥΤΑ! ελπίζω να βοήθησα!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Personal Edition), από την Telligent Systems